Om body-lines

mere end 25 års erfaring

Body-Lines er et familieejet firma med Britt Schmidt Madsen i spidsen. Med sine mere end 25 års erfaring i frisørfaget, har hun utallige gange mødt kunder med uønsket hårvækst i ansigtet.

Dengang var der kun ét produkt på markedet. Britt fik idéen til afløseren, og for et par år siden satte hun produktet Eye-Vibes på markedet – efter flere års arbejde for at finde den helt rigtige sammensætning.

Vores historie hos body-lines

Vores kærlighed til det vi gør har drevet os til at udvikle innovative løsninger, der optimerer arbejdsgangen for frisører og kosmetologer.

For the love of perfection

Idéen til Eye-Vibes, der gør det nemt at sikre sig formen, var det første. Så handlede det om at udvikle den rigtige voks. En skånsom udgave med tilhørende olie til før og efter behandlingen. En proces der nu har givet et super godt resultat. Meget mere hygiejnisk for alle parter. En kunde – en strip.

We Love What We Do

Et helt nyt arbejdsredskab for frisøren eller kosmetologen, som i den grad optimerer arbejdsgangen. En ting er at det nu kun tager få minutter at rette bryn, men selve arbejdsstillingen er også klart forbedret.

Lets share the passion

Siden er det blevet til en serie af produkter mod uønsket hår i ansigtet. Og serien er blevet taget rigtig godt imod hos forbrugerne – både i ind- og udland. Hele serien er naturligvis skånsom.

Innovation created from skills

At Body-Lines er et familieejet virksomhed betyder, at der ikke er langt fra tanke til handling. Her findes der ingen top og rundborde idéerne skal omkring først. Idéen opstår, det undersøges og sættes i gang.

Vi arbejder naturligvis konstant på at forbedre og udvikle yderligere produkter, og skulle spørgsmål dukke op undervejs, er vi klar til at tage imod.